Oplossingen

Onze oplossingen voor uw organisatie  

Iedere specifieke situatie vraagt om verschillende oplossingen. Ervaring leert dat onderstaande oplossingen een solide basis vormen waardoor u meer GRIP heeft op uw organisatie en de mate waarin u in staat bent om winstmaximalisatie toe te passen.  Klik op de link voor een korte beschrijving van deze oplossingen:

Na een quick scan wordt samen met u een actieplan opgesteld met deadlines, prioriteiten en actie-eigenaren. Indien gewenst speelt GRIP+ een actieve, assisterende of coördinerende rol in de realisatie van het actieplan. Samen met medewerkers uit uw organisatie werken we naar een situatie met als uitgangspunt dat de opgedane kennis binnen uw organisatie geborgd wordt en blijft. Alleen dan creëert dit waarde voor uw organisatie op de lange termijn.

Naast bovenstaande diensten kan GRIP+ ook ondersteuning bieden op de volgende gebieden: interim (part-time) controller / tijdelijke ondersteuning en ondersteuning bij: opstellen van liquiditeitsbegroting, ERP implementatie, operational audits, interne audits, pre-audit diensten, herstructurering, begeleiden van financieringsaanvragen.