Grip+ B.V.

Even voorstellen

Met meer dan 20 jaar ervaring in het (internationale) MKB als accountant en operational auditor waarvan de laatste 10 jaar als financieel directeur en financieel- en business controller beschikkend over een brede ervaring. 

Aantoonbare successen geboekt in het (internationale) MKB op het gebied van herstructureringen, financiële reorganisaties, ERP implementaties en professionalisering van de informatievoorziening. Daarmee zijn organisaties in staat gesteld om resultaten te verbeteren en processen efficiënter in te richten. Brede kennis van processen en doelstellingen en de vertaling ervan naar het financiële domein en informatiesystemen.
 

Sterk in het overzien van het geheel, no nonsense, vooral praktisch en evenwichtig, informeel en als teamspeler continue gericht op verbetering.

Opleidingen: Accountant-administratieconsulent (AA) en Certified Internal Auditor (CIA), ingeschreven in beide registers. Voor de inschrijving in de registers moet jaarlijks voldaan worden aan de Permanente Educatie plicht. Hiervoor worden cursussen gevolgd op het gebied van o.a. management en control, risicomanagement, strategie realisatie, effectieve dashboards, robotisering, reporting en persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit deze opleidingen en ervaring niet alleen gefocust op de volledigheid, juistheid en tijdigheid van het vermogen en het resultaat, maar ook op de efficiënte totstandkoming van de informatievoorziening en de mate waarin deze de realisatie van de lange termijn doelstellingen ondersteunt. 

Indien nodig, dan wordt samengewerkt met professionals vanuit het netwerk, die hetzelfde DNA hebben om de GRIP+ doelstellingen te realiseren.

Coen van der Venne AA CIA