Missie en visie

Onze missie:

Wij zorgen er voor dat MKB bedrijven meer GRIP hebben op hun organisatie. 

Waarom?

Wij vinden dat iedere MKB organisatie de beschikking moet kunnen hebben over een efficiënt en geautomatiseerd informatiesysteem.

Hoe doen wij dit?

Door bedrijven te helpen met het verbeteren van de totstandkoming van de informatievoorziening door het verbeteren van procedures, structuur, systemen en door het opleiden van medewerkers. Door organisaties anders in te richten en hiervoor de kennis, ervaring en advieskracht ter beschikking te stellen worden bedrijven zelf in staat gesteld om hun informatievoorziening blijvend naar een hoger niveau te tillen. 

Wat doen we?

Wij bieden hoogwaardig (parttime) financieel management, wij treden op als controller en als sparring partner voor het (financieel) management. Ervaring leert dat onze oplossingen de basis vormen voor de mate waarin u GRIP heeft op uw organisatie. De invoering van een adequaat planning & control cyclus, een maandafsluitingsprocedure, KPI rapportages met dashboards, GRIP risicomanagementmodel, budget- en forecastingcyclus dragen bij aan de waardecreatie van uw organisatie.

Is uw interesse gewekt, klik dan hier om contact op te nemen.