Referenties

Door de jaren heen hebben we, met succes, veel werkzaamheden verricht die gericht zijn op verbetering. Hieronder een “GRIP” van de reacties van de opdrachtgevers waarmee wij hebben samengewerkt, zowel van de DGA’s als van de assistent controllers:

“Coen is zo’n 3 jaar werkzaam bij onze organisatie in de rol van Controller. Gedurende deze periode heeft hij o.a. een grote rol gespeeld in het verbeteren van de structuur van de administratieve organisatie, de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de stuur-informatie, de implementatie van ons ERP systeem en de ontwikkeling van dashboards en KPI’s. Mede door zijn leiding is de afdeling administratie structureel naar een hoger niveau gebracht en worden de controlling taken efficiënter uitgevoerd.”

Leon Kanters, DGA bij Kanters BV

“Een bedrijf snel doorgronden, de verbeterpunten traceren en daarna een helder en concreet plan van aanpak formuleren met een positieve en vrolijke saus, dat kenmerkt Coen vd Venne. Zijn helicopterview met de berg aan ervaring op het gebied van financial en business control in combinatie met zijn analytische en kritische blik, hebben ervoor gezorgd dat (de administratieve organisatie van) Kanters naar een hoger level is geholpen. Hierdoor zal men waar hij zijn skills mag gebruiken nooit stilstaan, maar zich telkens verder ontwikkelen.”

Sandra van Eijk, assistent controller bij Kanters BV

“Dankzij GRIP+ heeft Nouvion haar administratieve organisatie en financiële administratie goed op orde. GRIP+ heeft hier onder meer aan bijgedragen door het opzetten, implementeren en bewaken van een planning & control cyclus en het ontwikkelen en continue verbeteren van managementrapportages. De directie wordt hierdoor tijdig voorzien van betrouwbare informatie. Verder fungeert GRIP+ als volwaardig sparringpartner voor de directie, accountant, operatie en externe partijen. De samenwerking met GRIP+ kan ik als zeer prettig omschrijven maar altijd wel met een doel voor ogen. Als uw bedrijf ondersteuning nodig heeft op controlling gebied dan kan ik een samenwerking met GRIP+ alleen maar aanraden!”

Michel Claassen, assistent controller bij Nouvion 

“Coen van der Venne is vanaf 2012 zo’n 3,5 jaar in dienst geweest van Nouvion en daarna parttime betrokken als adviseur/sparring partner bij Nouvion. Gedurende deze periode heeft Coen in zijn rol als Controller o.a. de administratieve organisatie opnieuw ingericht, de organisatie succesvol gereorganiseerd en geherstructureerd, samen met het projectteam ons ERP systeem ingericht en de stuur informatie vormgegeven en verzorgd, voor zowel ons Nederlandse als ook ons Poolse bedrijf. Coen is aanspreekpunt voor onze bank, accountant en fiscalist in NL en in PL. Als sparring partner zorgt hij er nog steeds voor dat we scherp gehouden worden op alle niveaus. Coen zorgt voor structuur, communiceert goed en is prettig in de omgang, kortom voor Nouvion van grote toegevoegde waarde.”

Patrick van den Broek, directeur/eigenaar Nouvion

Is uw interesse gewekt, klik dan hier om contact op te nemen.